Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πασ Γιαννινα Παναθηναικοσ 1-0 - Κύπελλο Ελλάδας: Ψάχνουν ανατροπή Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα - CNN.gr

Πασ Γιαννινα Παναθηναικοσ 1-0 - Κύπελλο Ελλάδας: Ψάχνουν ανατροπή Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα - CNN.gr. Η μεγάλη ευκαιρία του βιγιαφάνιες (vid). Σκούρα τα πράγματα για τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ. Ημίχρονο/τελικό & θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες Ο car.gr πασ γιάννινα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό του παναθηναϊκού με το τέρμα του παντελάκη με κεφαλιά μετά από φάουλ του καρτάλη.

Σκούρα τα πράγματα για τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. 1ο ημίχρονο πασ γιάννινα κόρνερ over/under. *μόλις δύο ήττες έχει υποστεί ο παναθηναϊκός στα τελευταία 25 ματς με τον πασ γιάννινα ανεξαρτήτως έδρας, κέρδισε τα 17! *από 8/12 μεταξύ τους g/g προέρχονται οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τον παναθηναϊκό. Ο car.gr πασ γιάννινα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό του παναθηναϊκού με το τέρμα του παντελάκη με κεφαλιά μετά από φάουλ του καρτάλη.

Kos Club - Gate 13: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ A.O. - ατρόμητος 1-0 (22/1/12)
Kos Club - Gate 13: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ A.O. - ατρόμητος 1-0 (22/1/12) from 3.bp.blogspot.com
Ο τερματοφύλακας του πασ και πρώην του ολυμπιακού, γιούρι λοντίγκιν. *μόλις δύο ήττες έχει υποστεί ο παναθηναϊκός στα τελευταία 25 ματς με τον πασ γιάννινα ανεξαρτήτως έδρας, κέρδισε τα 17! Σκούρα τα πράγματα για τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. 1ο ημίχρονο πασ γιάννινα κόρνερ over/under. *από 8/12 μεταξύ τους g/g προέρχονται οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τον παναθηναϊκό. Ο παναθηναϊκός καρδιοχτύπησε στις καθυστερήσεις, ύστερα από το γκολ του δημήτρη φερφελή (93'), αλλά τελικά πήρε την πρόκριση απέναντι στον πασ, χάρη στα εκτός έδρας γκολ. See more of πασ γιάννινα on facebook. 1ο ημίχρονο παναθηναϊκός ακριβές σύνολο γκολ.

Ο αργεντινός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο κάργας έδιωξε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ημίχρονο/τελικό & θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες Φοβερός πασ γιάννινα ταπείνωσε τον παναθηναϊκό (video). Για την ανωτερότητα της ομάδας του ηπείρου και στα δύο ματς μίλησε ο λάζλο μπόλονι! 1ο ημίχρονο παναθηναϊκός ακριβές σύνολο γκολ. Ο αργεντινός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο κάργας έδιωξε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Υποδοχή με καπνογόνα (!) και χειροκροτήματα στην αποστολή του πασ γιάννινα, που επέστρεψε οδικώς από την αθήνα και πήγε κατευθείαν για προπόνηση στο πανηπειρωτικό στάδιο. Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ. Ο παναθηναϊκός καρδιοχτύπησε στις καθυστερήσεις, ύστερα από το γκολ του δημήτρη φερφελή (93'), αλλά τελικά πήρε την πρόκριση απέναντι στον πασ, χάρη στα εκτός έδρας γκολ. See more of πασ γιάννινα on facebook. *μόλις δύο ήττες έχει υποστεί ο παναθηναϊκός στα τελευταία 25 ματς με τον πασ γιάννινα ανεξαρτήτως έδρας, κέρδισε τα 17! Η μεγάλη ευκαιρία του βιγιαφάνιες (vid). Η πορτοκαλί γραμμή δείχνει την τάση της μέσης τιμής της θερμοκρασίας στη ευρύτερη περιοχή και η σκίαση το εύρος διακύμανσής της. Σοκάρει τον παναθηναϊκό ο πασ γιάννινα με τον παντελάκη.

Σκούρα τα πράγματα για τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. 1ο ημίχρονο πασ γιάννινα κόρνερ over/under. Ο τερματοφύλακας του πασ και πρώην του ολυμπιακού, γιούρι λοντίγκιν. Ο παναθηναϊκός καρδιοχτύπησε στις καθυστερήσεις, ύστερα από το γκολ του δημήτρη φερφελή (93'), αλλά τελικά πήρε την πρόκριση απέναντι στον πασ, χάρη στα εκτός έδρας γκολ. Ο παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τον πασ γιάννινα στο κύπελλο ελλάδας κι έχασε τον έναν στόχο του στη σεζόν, με αποτέλεσμα πλέον όλα τα παιχνίδια στο.

Μεγάλη νίκη των γυναικών στον Αγ. Δημήτριο 82-64 τον Κρόνο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μεγάλη νίκη των γυναικών στον Αγ. Δημήτριο 82-64 τον Κρόνο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ from 1.bp.blogspot.com
Ο αργεντινός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο κάργας έδιωξε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Παρακολουθήσατε live από το newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Το παρακάτω γράφημα παράγεται από το παγκόσμιο μοντέλο πρόγνωσης καιρού. Ο car.gr πασ γιάννινα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό του παναθηναϊκού με το τέρμα του παντελάκη με κεφαλιά μετά από φάουλ του καρτάλη. Ο τερματοφύλακας του πασ και πρώην του ολυμπιακού, γιούρι λοντίγκιν. Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ. *μόλις δύο ήττες έχει υποστεί ο παναθηναϊκός στα τελευταία 25 ματς με τον πασ γιάννινα ανεξαρτήτως έδρας, κέρδισε τα 17!

Υποδοχή με καπνογόνα (!) και χειροκροτήματα στην αποστολή του πασ γιάννινα, που επέστρεψε οδικώς από την αθήνα και πήγε κατευθείαν για προπόνηση στο πανηπειρωτικό στάδιο.

*μόλις δύο ήττες έχει υποστεί ο παναθηναϊκός στα τελευταία 25 ματς με τον πασ γιάννινα ανεξαρτήτως έδρας, κέρδισε τα 17! Ο τερματοφύλακας του πασ και πρώην του ολυμπιακού, γιούρι λοντίγκιν. Υποδοχή με καπνογόνα (!) και χειροκροτήματα στην αποστολή του πασ γιάννινα, που επέστρεψε οδικώς από την αθήνα και πήγε κατευθείαν για προπόνηση στο πανηπειρωτικό στάδιο. *από 8/12 μεταξύ τους g/g προέρχονται οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τον παναθηναϊκό. Η πορτοκαλί γραμμή δείχνει την τάση της μέσης τιμής της θερμοκρασίας στη ευρύτερη περιοχή και η σκίαση το εύρος διακύμανσής της. Η σωτήρια επέμβαση του κάργα (vid). Η μεγάλη ευκαιρία του βιγιαφάνιες (vid). Για την ανωτερότητα της ομάδας του ηπείρου και στα δύο ματς μίλησε ο λάζλο μπόλονι! Ο car.gr πασ γιάννινα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό του παναθηναϊκού με το τέρμα του παντελάκη με κεφαλιά μετά από φάουλ του καρτάλη. See more of πασ γιάννινα on facebook. Ημίχρονο/τελικό & θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες Σκούρα τα πράγματα για τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ.

Για την ανωτερότητα της ομάδας του ηπείρου και στα δύο ματς μίλησε ο λάζλο μπόλονι! Ο παναθηναϊκός καρδιοχτύπησε στις καθυστερήσεις, ύστερα από το γκολ του δημήτρη φερφελή (93'), αλλά τελικά πήρε την πρόκριση απέναντι στον πασ, χάρη στα εκτός έδρας γκολ. Φοβερός πασ γιάννινα ταπείνωσε τον παναθηναϊκό (video). Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Ημίχρονο/τελικό & θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 3-2 Κ17: Τρίποντο ψυχολογίας! - newsacademies
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 3-2 Κ17: Τρίποντο ψυχολογίας! - newsacademies from newsacademies.gr
Η πορτοκαλί γραμμή δείχνει την τάση της μέσης τιμής της θερμοκρασίας στη ευρύτερη περιοχή και η σκίαση το εύρος διακύμανσής της. Ημίχρονο/τελικό & θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες Παρακολουθήσατε live από το newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης. Σοκάρει τον παναθηναϊκό ο πασ γιάννινα με τον παντελάκη. Ο τερματοφύλακας του πασ και πρώην του ολυμπιακού, γιούρι λοντίγκιν. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Ο αργεντινός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο κάργας έδιωξε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. 1ο ημίχρονο παναθηναϊκός ακριβές σύνολο γκολ.

Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία.

Υποδοχή με καπνογόνα (!) και χειροκροτήματα στην αποστολή του πασ γιάννινα, που επέστρεψε οδικώς από την αθήνα και πήγε κατευθείαν για προπόνηση στο πανηπειρωτικό στάδιο. 1ο ημίχρονο παναθηναϊκός ακριβές σύνολο γκολ. Ο car.gr πασ γιάννινα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό του παναθηναϊκού με το τέρμα του παντελάκη με κεφαλιά μετά από φάουλ του καρτάλη. Η μεγάλη ευκαιρία του βιγιαφάνιες (vid). 1ο ημίχρονο πασ γιάννινα κόρνερ over/under. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Ο τερματοφύλακας του πασ και πρώην του ολυμπιακού, γιούρι λοντίγκιν. Η σωτήρια επέμβαση του κάργα (vid). *από 8/12 μεταξύ τους g/g προέρχονται οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τον παναθηναϊκό. Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Σκούρα τα πράγματα για τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Φοβερός πασ γιάννινα ταπείνωσε τον παναθηναϊκό (video). Ημίχρονο/τελικό & θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες

Ο τερματοφύλακας του πασ και πρώην του ολυμπιακού, γιούρι λοντίγκιν πασ γιαννινα παναθηναικοσ. Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ.

Post a Comment for "Πασ Γιαννινα Παναθηναικοσ 1-0 - Κύπελλο Ελλάδας: Ψάχνουν ανατροπή Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα - CNN.gr"